Woon in Zeeland

Woon in Zeeland is hét woonlifestyle magazine voor Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren en verschijnt ieder kwartaal. Door de frisse, eigentijdse uitstraling is Woon in Zeeland een blikvanger in de brievenbus, maar ook op de leestafel in jouw bedrijf. Het blad biedt een prettige mix van luchtige en informatieve artikelen. Natuurlijk vind je in het magazine steeds een actueel aanbod van (nieuwbouw)woningen.

Wie bereik je met een advertentie in Woon in Zeeland?

Iedere oplage van Woon in Zeeland telt 87.500 exemplaren. Deze worden huis-aan-huis bezorgd in Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren. In deze drie regio’s wonen circa 215.000 mensen. De grootste steden in dit verspreidingsgebied zijn Middelburg (48.548 inwoners), Vlissingen (44.372) en Goes (37.654).

Verspreiding
Noord en Zuid-Beveland en Walcheren
Oplage
87.500 exemplaren
Verschijning
4 maal per jaar

Adverteer in Woon in Zeeland

Een advertentie plaatsen in Woon in Zeeland is interessant voor lokale organisaties en bedrijven die actief zijn binnen de thema’s waarop Woon in Zeeland zich richt: huizen, wonen, inrichten, energie en verbouwen, maar ook hypotheken en verzekeringen. Woon in Zeeland wordt goed gelezen. Dit komt mede doordat een groot aantal makelaars en projectontwikkelaars het magazine gebruikt om het actuele (nieuwbouw) woning aanbod te presenteren. Door de frisse, eigentijdse uitstraling, de pakkende voorpagina, de glossy uitstraling en de lezenswaardige artikelen is iedere Woon in Zeeland een bewaarexemplaar. Daarmee bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Trainews Media toetst advertenties aan haar christelijke identiteitskaders.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Woon in Zeeland per email aanleveren.

Aanleveren: nieuws@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

De Faam

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode

De Bevelander