Wereld op Wielen

Wereld op Wielen is een lokale uitgave gericht op autoliefhebbers in Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Walcheren. De krant biedt een aantrekkelijke mix aan lokaal mobiliteitsnieuws, eigen autotests en het aanbod van occasions van dealers en andere garagebedrijven.

Wie bereik je met een advertentie in Wereld op Wielen

Wereld op Wielen telt een oplage van 102.000 exemplaren. Deze worden huis-aan-huis bezorgd in Noord- en Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland en Walcheren. In deze vier regio’s wonen circa 245.000 mensen. De grootste steden in dit verspreidingsgebied zijn Middelburg (48.548 inwoners), Vlissingen (44.372) en Goes (37.654). Wil je adverteren? Kijk dan op onze tariefkaart.

Verspreiding
Walcheren, Noord- en Zuid Beveland en Schouwen-Duiveland
Bereik
102.000 lezers

Adverteer in Wereld op Wielen

Een advertentie plaatsen in Wereld op Wielen is interessant voor lokale organisaties en bedrijven die actief zijn binnen de thema’s waarop Wereld op Wielen zich richt: mobiliteit, merkendealers, universele garages, aanhangwagens, fietsen, verzekeringen, vrachtwagens. Wereld op Wielen wordt goed gelezen. Dit komt mede doordat een groot aantal dealers en garages het magazine gebruiken om het actuele aanbod aan nieuwe en gebruikte auto’s te presenteren. Naast de huis-aan-huis verspreiding ligt Wereld op Wielen ook bij iedere adverteerder. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Wereld op Wielen per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

De Borselse Bode

Goesemorgen

De Faam

Zij en Zeeuws

Zeeuwse Cultuur Agenda