Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad (of, zoals de meeste inwoners zeggen ‘het gele krantje’)  is de beste en meest gelezen krant van de gemeente Noord-Beveland. Het blad verschijnt iedere twee weken en wordt huis aan huis verspreid. De inhoud van de krant is hoofdzakelijk lokaal gericht, met artikelen en advertenties voor de inwoners van Noord-Beveland. Daarnaast publiceert de gemeente Noord-Beveland het gemeentenieuws in deze krant.

Wie bereik je met een advertentie in het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Met een advertentie in het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad bereik je 7.307 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene en Wissenkerke. Kamperland is met 2.021 inwoners de grootste kern.

Verspreiding
Gemeente Noord-Beveland
Oplage
5.070 exemplaren
Verschijning
Op woensdag in de oneven weken

Adverteer in het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Een advertentie plaatsen in het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding, óók in het buitengebied. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad per email aanleveren.

Aanleveren: nieuws@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

De Faam

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode

De Bevelander