Het Gele Krantje

Het Gele Krantje is de beste en meest gelezen krant van de gemeente Noord-Beveland. Het blad verschijnt iedere twee weken in het weekend en wordt huis aan huis verspreid. De inhoud van de krant is hoofdzakelijk lokaal gericht, met artikelen en advertenties voor de inwoners van Noord-Beveland. Daarnaast publiceert de gemeente het gemeentenieuws in deze krant.

Wie bereik je met een advertentie in het Gele Krantje

Met een advertentie in het Het Gele Krantje bereik je 8.000 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene en Wissenkerke. Kamperland is met 2.021 inwoners de grootste kern. Wil je adverteren? Kijk dan op onze tariefkaart.

Verspreiding
Gemeente Noord-Beveland
Bereik
8.000 lezers
Verschijning
Vanaf de vrijdag in de even weken

Adverteer in Het Gele Krantje

Een advertentie plaatsen in Het Gele Krantje is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Het Gele Krantje per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

De Borselse Bode

Goesemorgen

De Faam

Zij en Zeeuws

Zeeuwse Cultuur Agenda

Het 's-Gravenpoldertje