De Scheldepost

De Scheldepost is de beste en meest gelezen weekkrant van de gemeente Kapelle. Dat is al zo sinds 1945. Inwoners ontvangen de krant iedere woensdag. Daarin staan artikelen over lokale aangelegenheden en advertenties van lokale organisaties. Verder publiceert de gemeente Kapelle wekelijks het gemeentenieuws in de Scheldepost.

Wie bereik je met een advertentie in De Scheldepost

Met een advertentie in de Scheldepost bereik je 12.781 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Kapelle, Biezelinge, Wemeldinge, Schore en Eversdijk. Kapelle is met 7.054 inwoners de grootste kern. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 50 - 60 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (1.855 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 10 – 20 jaar (1.734 inwoners).

Verspreiding
Gemeente Kapelle
Oplage
6.075 exemplaren
Verschijning
Iedere week op woensdag

Adverteer in De Scheldepost

Een advertentie plaatsen in De Scheldepost is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding, óók in het buitengebied. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van De Scheldepost per email aanleveren.

Aanleveren: nieuws@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

De Faam

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode

De Bevelander