De Borselse Bode

De Borselse Bode is het meest lokale blad van de gemeente Borsele. Al meer dan 30 jaar is het een vertrouwde uitgave die frequent door de brievenbus valt. Inwoners ontvangen de krant om de week op woensdag. Daarin staan artikelen over lokale aangelegenheden en advertenties van lokale organisaties.

Wie bereik je met een advertentie in de Borselse Bode

Met een advertentie in de Borselse Bode bereik je 22.800 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande. Heinkenszand en 's-Gravenpolder hebben de grootste kernen. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 45 - 65 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (6.749 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 25 – 45 jaar (4.899 inwoners).

Verspreiding
Gemeente Borsele
Oplage
10.000
Verschijning
Op woensdag in de even weken

Adverteer in de Borselse Bode

Een advertentie plaatsen in De Borselse Bode is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding, óók in het buitengebied. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van De Borselse Bode per email aanleveren.

Aanleveren: nieuws@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

De Faam

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode

De Bevelander