De Borselse Bode

De Borselse Bode is het meest lokale blad van de gemeente Borsele. Al meer dan 30 jaar is het een vertrouwde uitgave die frequent door de brievenbus valt. Je ontvangt De Borselse Bode iedere twee weken in het weekend in de brievenbus. Daarin staan artikelen over lokale aangelegenheden en advertenties van lokale organisaties.

Wie bereik je met een advertentie in de Borselse Bode

Met een advertentie in de Borselse Bode bereik je 13.575 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, ’s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande. Heinkenszand en 's-Gravenpolder hebben de grootste kernen. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 45 - 65 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (6.749 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 25 – 45 jaar (4.899 inwoners). Wil je adverteren? Kijk dan op onze tariefkaart

Verspreiding
Gemeente Borsele
Bereik
13.575 lezers
Verschijning
Vanaf de vrijdag in de even weken

Adverteer in de Borselse Bode

Een advertentie plaatsen in De Borselse Bode is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van De Borselse Bode per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

De Borselse Bode

Goesemorgen

De Faam

Zij en Zeeuws

Zeeuwse Cultuur Agenda

Het 's-Gravenpoldertje