Zeeuwse Cultuur Agenda

De Zeeuwse Cultuur Agenda is het enige cultuurmagazine van Zeeland met minimaal 68 pagina’s leesplezier en de complete cultuuragenda. Het magazine Zeeuwse Cultuur Agenda is een uitgave van Stichting Zeeuwse Cultuur Agenda en komt tot stand in samenwerking met Quaeris Media. De Stichting Zeeuwse Cultuur Agenda is een samenwerkings-verband van participerende festivals, theaters, musea en podia in Zeeland rondom het thema cultuur in Zeeland. Het online platform kwam mede tot stand dankzij medewerking van VVV Zeeland en Provincie Zeeland. Inmiddels is het gedrukte luxe magazine een begrip.

Wie bereik je met een advertentie in de Zeeuwse Cultuur Agenda?

Met een advertentie in de Zeeuwse Cultuur Agenda bereik je ongeveer 25.000 lezers. Zij wonen verdeeld over de provincie Zeeland. Wil je adverteren? Kijk dan op onze tariefkaart.

Verspreiding
500 afhaalpunten
Oplage
10.000 exemplaren
Verschijning
2 keer per jaar

Adverteer in de Zeeuwse Cultuur Agenda

Een advertentie plaatsen in de Zeeuwse Cultuur Agenda is interessant voor lokale organisaties en bedrijven rondom het thema cultuur. De Zeeuwse Cultuur Agenda wordt goed gelezen. Door de frisse, eigentijdse uitstraling, de pakkende voorpagina, de glossy uitstraling en de lezenswaardige artikelen is iedere Zeeuwse Cultuur Agenda een bewaarexemplaar.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Zeeuwse Cultuur Agenda per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

De Borselse Bode

Goesemorgen

De Faam

Zij en Zeeuws

Zeeuwse Cultuur Agenda

Het 's-Gravenpoldertje