Goesemorgen

Goesemorgen is de meest lokale huis-aan-huis krant van de gemeente Goes. Je ontvangt Goesemorgen iedere twee weken in het weekend in de brievenbus.

In Goesemorgen lees je lokaal nieuws over mensen en bedrijven die je ként. Dat maakt het lezen van Goesemorgen zo leuk. Bovendien kiezen veel lokale bedrijven en organisaties voor Goesemorgen om nieuws, advertenties en aanbiedingen met je te delen.

Wie bereik je met een advertentie in Goesemorgen

Met een advertentie in Goesemorgen bereik je 28.950 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Goes, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk. Goes is met 27.984 inwoners de grootste kern. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 45 - 65 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (10.894 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 65 jaar en ouder (8.846 inwoners). Wil je adverteren? Kijk dan op onze tariefkaart.

Verspreiding
Goes, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Wilhelminadorp en Wolphaartsdijk
Bereik
28.950 lezers
Verschijning
Vanaf de vrijdag in de even weken

Wil je adverteren in Goesemorgen?

Een advertentie plaatsen in Goesemorgen is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Download mediadocumentatie

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Goesemorgen per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

De Borselse Bode

Goesemorgen

De Faam

Zij en Zeeuws

Zeeuwse Cultuur Agenda

Het 's-Gravenpoldertje