Wil jij krantenbezorger worden?

Dat kan in de plaatsen waar wij zelf een huis-aan-huisblad uitgeven. Natuurlijk hebben we niet altijd vacatures in de woonplaats waar jij aan de slag wilt. Als je jezelf aanmeldt, ontvang je van ons bericht zodra er een wijk vrijkomt, waarvoor jij belangstelling hebt. Je kunt al vanaf 13 jaar bezorger worden bij Quaeris Media.

Kranten bezorgen is leuk, gezond en sportief. Het is een ideale bijbaan waarmee je je eigen geld kunt verdienen. Bovendien kun je dit werk perfect combineren met ander werk, school, hobby’s of sport. Je krijgt de kranten thuis afgeleverd of je haalt ze op in de buurt. Verder regel je je eigen werktijden. Als je er maar voor zorgt, dat iedereen de krant op tijd in huis heeft.

Voordelen
Je verdient je eigen geld
Bezorgen in je eigen buurt of directe omgeving
Goed te combineren met ander werk, school, hobby’s of sport
Leuke bijverdiensten
Bepaal je eigen werktijden

Vergoeding

De vergoeding wisselt per bezorgwijk. Gemiddeld ligt de vergoeding tussen de €10,00 en €25,00 per week dat je bezorgd. Zodra er een wijk beschikbaar is, vertellen we je graag wat de vergoeding voor die wijk is. Wij betalen de bezorgvergoeding iedere maand aan je uit. Als er folders bij de krant zitten, krijg je een extra vergoeding. In december ontvang je vaak eindejaarsfooien van de mensen waar je steeds netjes de krant hebt bezorgd.

Wil jij jezelf aanmelden als bezorger bij Quaeris Media?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op zodra er een wijk beschikbaar is in jouw gekozen regio!

Meld je aan als bezorger

Veel gestelde vragen

Algemeen

Is mijn aanmelding 'bindend'?

Nee. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op zodra er een bezorger nodig is in jouw wijk. We stemmen dan ook samen de wijkgrootte en de bezorgvergoeding af. Daarna beslis jij of je de wijk definitief wilt gaan bezorgen.

Wat ga ik verdienen?

Iedere bezorgwijk heeft een andere grootte. Daarop baseren wij je vergoeding. De gemiddelde vergoeding ligt tussen de €10,00 en €25,00 per keer dat je bezorgd. Als er folders bij zitten krijg je een extra vergoeding.

Worden de kranten bij mij thuisbezorgd?

Meestal wel. Wij bezorgen de kranten in de meeste gevallen bij jou thuis. Er hoeft niemand thuis te zijn als wij de kranten afleveren. Wel is belangrijk dat de koerier de kranten op een ‘droge’ plaats kan achterlaten.

Zijn er bepaalde voorwaarden of regels?

Ja. Zodra je start als bezorger bij Quaeris Media ontvang je van ons een bezorgovereenkomst. In grote lijnen komt het daarop neer dat wij van je verwachten dat de krant altijd netjes wordt bezorgd op de afgesproken tijd. Van ons kun je verwachten dat we op tijd je vergoeding uitbetalen.

Krijg ik een bezorgwijk in de buurt waar ik woon?

Ja. We proberen altijd een wijk toe te wijzen die het dichtst bij jouw eigen woonadres ligt. Als er meerdere wijken beschikbaar zijn heb je daar keus in.

Moet ik naast de krant ook folders bezorgen?

Soms wel. Over het algemeen zitten er tussen de 0 en 3 folders die je samen met de krant moet bezorgen. Daarvoor krijg je ook een extra vergoeding.

Hoelang krijg ik de tijd om de krant te bezorgen?

1 dag. De kranten worden op woensdag bij jou afgeleverd. Je hebt dan woensdagmiddag en -avond de tijd om de krant te bezorgen. In overleg of bij bijzondere (weer)situaties is ook bezorging op donderdag nog mogelijk.