Vlissinger

Vlissinger is de meest lokale huis-aan-huiskrant van de gemeente Vlissingen. Je ontvangt Vlissinger iedere twee weken op woensdag in de brievenbus.

In Vlissinger lees je lokaal nieuws over mensen en bedrijven die je ként. Dat maakt het lezen van Vlissinger zo leuk. Bovendien kiezen veel lokale bedrijven en organisaties voor Vlissinger om nieuws, advertenties en aanbiedingen met je te delen.

Wie bereik je met een advertentie in Vlissinger?

Met een advertentie in Vlissinger bereik je 44.397 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Oost-Souburg, Ritthem en Vlissingen. Vlissingen is met 33.650 inwoners de grootste kern. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 45 - 65 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (12.345 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 65 jaar en ouder (10.592 inwoners).

Verspreiding
Oost-Souburg, Ritthem en Vlissingen
Oplage
22.000 exemplaren
Verschijning
In de even weken op woensdag

Wil je adverteren in Vlissinger?

Een advertentie plaatsen in Vlissinger is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding, óók in het buitengebied. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van Vlissinger per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode