De Veerenaer

De Veerenaer is de meest lokale huis-aan-huiskrant van de gemeente Veere. Je ontvangt De Veerenaer iedere twee weken op woensdag in de brievenbus.

In De Veerenaer lees je lokaal nieuws over mensen en bedrijven die je ként. Dat maakt het lezen van De Veerenaer zo leuk. Bovendien kiezen veel lokale bedrijven en organisaties voor De Veerenaer om nieuws, advertenties en aanbiedingen met je te delen.

Wie bereik je met een advertentie in de Veerenaer?

Met een advertentie in de Veerenaer bereik je 21.885 inwoners. Zij wonen verdeeld over de kernen Aagtekerke, Biggekerke, Domburg, Gapinge, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Oostkapelle, Serooskerke, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande. Koudekerke is met 3.360 inwoners de grootste kern. Wie kijkt naar de leeftijdsopbouw ziet dat de leeftijdscategorie 45 - 65 jaar het sterkst vertegenwoordigd is (6.330 inwoners) gevolgd door de leeftijdscategorie 65 jaar en ouder (5.992 inwoners).

Verspreiding
Aagtekerke, Biggekerke, Domburg, Gapinge, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Oostkapelle, Serooskerke, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande
Oplage
11.000 exemplaren
Verschijning
In de even weken op woensdag

Wil je adverteren in de Veerenaer?

Een advertentie plaatsen in De Veerenaer is interessant voor lokale organisaties. De krant wordt zeer goed gelezen en hoog gewaardeerd. Dit komt onder andere door de publicatie van lokale berichten, de luxe uitvoering en de zorgvuldige verspreiding, óók in het buitengebied. Zo bieden we je maximaal rendement van je advertentie.

Wil je adverteren? Zo werkt het.

Reserveer je advertentie

Neem telefonisch of per mail contact op om je wensen door te nemen. Daarna reserveren we je advertentie

Bel: 0113 21 32 41
Mail: verkoop@quaerismedia.nl

Lever je advertentie aan

Nadat je jouw advertentie is gereserveerd kun je jouw advertentie onder vermelding van De Veerenaer per email aanleveren.

Aanleveren: studio@quaerismedia.nl

Jij bent lokaal zichtbaar

Onze grafisch vormgevers verwerken de advertentie en bieden je desgewenst een proef van de advertentie aan. Jouw advertentie verschijnt op de afgesproken datum in het magazine.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

VIVACE

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Het Gele Krantje

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode