De Bevelander

De Bevelander is sinds 1 juli 2021 een merk van Quaeris media. Later dit jaar presenteren we een lokaal en eigentijds nieuwsplatform op de-bevelander.nl.

Met het online nieuwsplatform van De Bevelander ben je lokaal helemaal op de hoogte. Je leest en ziet nieuws over mensen en bedrijven die je ként. De lokale aandacht voor jouw buurt maakt het nieuwsplatform van De Bevelander zo leuk. Met een grote diversiteit aan onderwerpen zorgen we dat je altijd ‘bij’ bent met het nieuws in jouw omgeving.

Het nieuwsplatform van de Bevelander is medio 2021 ontstaan na overname van De Bevelander door Quaeris media. De papieren krant van de Bevelander is geintegreerd in de echt lokale kranten van Quaeris media: De Borselse Bode, Goesemorgen, De Scheldepost, Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad en Advertentieblad Reimerswaal.

De Bevelander is interessant voor ondernemers

Dichterbij jouw klant kun je niet komen. Op het lokale nieuwsplatform van De Bevelander bereik je de inwoners uit de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal. Met een opvallende banner of juist een interessant partnerverhaal maak jij jouw bedrijf ook online lokaal zichtbaar.

100% Lokaal
Het platform is helemaal gericht op de Bevelanden
Meetbaar
Inzicht in de resultaten van jouw online campagne
Actueel
Op werkdagen verschijnen er altijd actuele berichten

Wil je adverteren op de-bevelander.nl?

Dat kan! Jouw advertentie maakt je bedrijf of organisatie lokaal zichtbaar bij de ruim 49.000 huishoudens op de Bevelanden. Daarvoor hebben we verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie reportage over jouw bedrijf of over een opvallende banner. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Onze merken

De Middelburger

Vlissinger

De Veerenaer

De Faam

De Scheldepost

Woon in Zeeland

Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad

Wereld op Wielen

Goesemorgen

De Borselse Bode

De Bevelander